NECHÁM TI V LAHVI TROCHU VÍNA

NECHÁM TI V LAHVI TROCHU VÍNA

Anotace: ...

Nechám ti v lahvi trochu vína
A sešit s básněmi otevřený
Ozvěny z hedvábí tvého klína
Svatební prstýnek mojí ženy

Dnes večer nezamknu žádné dveře
A na zdi nechám viset obrázek
Paletou barev o nevěře
Kreslím ho s jednou z otázek

Mám rožnout svíci
Nebo se milovat budeme tmou
Když naše láska na věčnost spící
Něžně mi šeptá že ty už nejseš mou ?
Autor jethullfan, 30.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: annuska, Kajaro, carodejka, Mraveneček, Larey, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké, skoro jsem se rozplakala.))

06.05.2010 13:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí