Bez názvu

Bez názvu

Anotace: *

Nedokonalá jsou naše těla
Pod sluncem se snadno pozná
Navzdory snům bezdomovce
Mít dost dechu
Když se TO nafoukne
Jen nahá těla
Dokonalý svět

*
Vystřelit sebe
Mezerou ve tvých zubech
Dostat se ke kořenům
PANTA METABALLEI EIS ENANTION
Malý škůdce – života ničitel
Života tvůrce

*
Kape šteští
Přiškrceným kouhoutkem
Na dně zrcadel
Kapkami rosy
Vidíš panice
Pro tebe pláče
Autor fisico, 30.04.2010
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí