jsem to já

jsem to já

Anotace: ...

Jsem šašek, klaun a blázen
Cítím se tak…, co naplat
pryč je všechna vášeň,
osud další zkušenost, nutí mě čerpat…

Jsem snílek a lhář,
Lžu a hlavně sám sobě,
Že v životě přijde ta chvíle,
Která bude patřit mě……a tobě.

Jsem existence ztracená,
Sny jak kouř z cigaret,
Plynou a prchají,
Míří tam kam minaret

Citový výlev přišel a odešel,
Živ byl sklenkou vína, cigaretou zapálenou,
Ty cvoku, naivko, vždyť vše jednou končí,
Tak zapal zas jinou…..

Kéž by to šlo tak lehce…
Autor Mins, 01.05.2010
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas na to, abych si vším prošel znovu....a pak znovu..

01.05.2010 11:47:00 | Mins

Srdíčko nechce přeskočit jinam....chce to čas.

01.05.2010 07:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí