Poslední výkřik do tmy

Poslední výkřik do tmy

Anotace: Asi nepotřebuje nějaký přílišný komentář. Prostě poslední snahy a úvahy ...

Jako sníh v létě,
jako smích na pohřbu,
jak čuník v krmítku,
jako slon na vodítku.

Nejde to k sobě,
je to všem k smíchu,
můj dech se zastavil,
rozum podlehl smutku.

Mé srdce zklamáno,
shořelo na popel,
jako strom na jaře,
jenž opadal šokem.

Mé city nevědí,
jak dále volit,
bojí se zklamání,
nechtějí povyk.

Radost by byla,
mít v něčem jistotu,
nečekat zklamání,
mít v druhém oporu.

Nechci Tě trápit,
nechci být trápen,
já znám ten pocit,
láskou jsem uchvácen.

Dost bylo bolesti,
válka už skončila,
nechci víc bolesti,
existuje mírová dohoda?

Pohoda a štěstí,
láska a smetí,
klišé a bezchybnost,
už žádnou blbost.
Autor štěky, 01.05.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Luu K, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí