Vysvětlení

Vysvětlení

Anotace: deeper and deeper..

Zdání klame
a co může být prostě není
furt dokola to samé
hledám pouze vysvětlení.

Proč se svět točí?
bojíš se mých očí?
umírají..

Na zhoubný spánek
v Tvé hlavě
zív..
žij prosím !

Svěcenou vodou
přes hubu
a ten svět se zase točí?
PROČ?
protože vysvětlení..
prostě není.
Autor Larey, 01.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, pamp_elka, Házté, Mraveneček, hašlerka, Javavia, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí