Chutná to jako L.Á.S.K.A

Chutná to jako L.Á.S.K.A

Anotace: Je 1.máje,lásky čas...tak něco zamilovaného...takhle by mohla chutnat láska...

Přál bych si mít Tě vedle sebe,

A Tvůj tichý dech co tolik zebe.

Do očí bych se Ti koukal,

a ukolébku přitom broukal.



Do vlasů vpletl bych Ti pampelišku,

tuhle fotku dám si do výstřižku.

Prstem pohladil bych Tvoje rty,

bude se mi o nich zdát za tmy.



Dlaň položil bych Ti na srdce,

a ty se usmíváš přesladce.

Jsem Tebou spoutaný v okovech,

a ty mi vyprávíš o těch hezkých slovech.



Slova z úst Ti plynnou,

a já vím že chci Tebe a žádnou jinou.

Říkáš asi Tě mám ráda,

a dodáváš asi ne jen jako kamaráda.



Mám chuť Tě obejmout,

a s Tebou ke hvězdám chci dolétnout.

Letět jako holubí peří,

a minout tisíce věží.



Podívej už se venku šeří,

a my stále ležíme pod tou třešní.

Pojď,půjdeme spolu v objetí,

líbat se v tom našem zajetí.
Autor Kessi, 01.05.2010
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať už jste pod rozkvetlým stromem-honééém:-)

01.05.2010 14:48:00 | CULIKATÁ

Na prvního s "neřestí",
prolíbej se ke štěstí!

01.05.2010 14:31:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí