Chtěla bych ti stačit

Chtěla bych ti stačit

Anotace: ...

Sakra, co celý život děláš?
Pomáhám nevděčníkům jako jsi ty.

Je mě půl nebo jsem celá?
Zeptej se mě a povím ti.

Nepopichuj mě, nemám to ráda.
Zdá se mi, že stárneš, už nejsi mladá.

Nedá se s tebou rozumně mluvit.
Neumíš lásku jinak projevit?

Nevěděl bys, že jsem, kdybych byla zticha.
Radši jsi trním, co mě slovem píchá?

Kdybys tak někdy četl mezi řádky.
Raději otoč list a vrať se zpátky.

Dobrá už nejsem, stejně jsem pro tebe jen vzduch.
Díky Bohu, oddechl jsem si, to byla dřina: uch...

Víš, čím pro mě jsi, tak proč mám z tebe lásku páčit?
Nevím, kde končíš a možná taky jak mám začít.
Autor Inge, 01.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, enigman, labuť, mamina, Javavia, Mraveneček, CORONATION, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uprostřed...

02.05.2010 21:10:00 | enigman

Zajímavý rozhovor.

01.05.2010 20:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí