Nic

Nic

Anotace: nic...

Srdce tvé jde proti nám
jde proti mě
já zůstal sám
srdce mé jde proti tobě
já, šťastný po dlouhé době
pod vlivem tě prohledám
smích a pláč jdou ruku v ruce
za oceán Naděje
proč zůstáváš a odcházíš?
jdem domů
nic se neděje...
Autor Manni3, 01.05.2010
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí