Je tma

Je tma

Anotace: Tato píseň obsahuje i melodickou (p)linku...

Je tma
Dneska slunce nevyšlo
Ani ptáci nelítaj
Je tma

Pomalu mizíme každý zvášt v temném odpoledne
A ani jeden nevíme na koho si smrtka sedne
Chvějí se ti dlaně a mně to vážně bolí
Klidně oddám se hraně,jen ať tě nechá nepokoji

Je tma
Tak nezavírej oči
Lásko,jsem vedle tebe
Všechno tohle brzy skončí
Lásko,opět zříme nebe

S kosou a tvým jménem na pergamenu jde si pro tvou krásu
Bere si tě,já ji lásko nedoženu ani neznám trasu
Ještě zdáli křičíš moje jméno a stopy slaný vody
Zanecháš na cestě…do svobody

Je tma
Jsem tu sám
A bojím se tu láasko
Tu bolest znám
Neb srdce mi prasklo………Je tma!
Autor Básničkáříček, 02.05.2010
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: Rootness, ilona, harmony, labuť, Larey, Květka Š., Koza, CULIKATÁ, pamp_elka, rezina, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se ti povedla

02.05.2010 11:02:00 | Larey

Každá noc jednou skončí
Pak do smutku očí
slunce zazáří

02.05.2010 05:55:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí