vlčí pláč...

vlčí pláč...

Anotace: for you!!!!

Když nastal ten den
a ty jsi byla jak sen
ukapla my slzička
a zabila se hrdlička

Snad pochopíš co já cítím
ale už bude pozde končím s city
vzal jsi mi naději kterou jsem mněla
a ted pohrdáš vzpomínkou kterou jsi mýval

Už nemužu dál chodívat na nabe
tak v noci sním o krásách o tebe
Přestaň sesmát!Bolí to...
když ukápne slza ..skončím to

Tak nevyhlížíš z okna tu vlcici
a muchláš se v pelechu s kořistí
Až uslyšíš v noci někoho plakat
tAk pochopíš co jsi to zpackal!!!
Autor vlcatko, 02.05.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hesźká myšlenka ale já nebyl jedinej v kom byla chyba

07.06.2010 21:45:00 | najrob7410

tjn...ale jinak to doc de...

02.06.2010 19:57:00 | 4LJFilip

Možná kdyby
nebyly chyby ...

02.05.2010 18:40:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí