Naděje

Naděje

Anotace: to zas jedou byl krásnej víkend :)

Znovu mám v sebe ten úžasný pocit naděje
Cítím, že se nic nestane – nic se neděje
Vše je tak jak má být – mám se bezvadně

Těším se z každého dne
Svit slunce, kapka deště
To vše ve mne vyvolá ten úžasný pocit chci ještě

Co mi jen chybí v tom úžasném snu si ty
Vím, že to nejde bez tebe
Tak krásně se cítím, když tě mám u sebe

Ve tvých očích pochopení je
V tvém srdci láska je
Si má jediná naděje, a proto miluji tě.
Autor Alexej, 02.05.2010
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí