Pro něj

Pro něj

Anotace: 2.5.2o1o

Tak chladné jsou ty nedělní večery bez Tebe,
studená postel - objímám představy,
místo Tebe
Temná záře temna
- pohledy do prázdna
studenej vítr venku,
jediné co hřeje - slzy stesku
Čas.. každý můj dech patří hlavně Tobě
Nekonečný dlouhý dny,
chvilkový sny,
chci líbat Tvý rty
Ani nevíš jak,
jak moc Tě chci..
Autor Druell, 02.05.2010
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Šerák, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí