Vrásky mojí kůže

Vrásky mojí kůže

Anotace: .

po vráskách mojí kůže
běží kapky deště

v mejch šedivejch očích
všechna krása mizý

a po hraně mýho srdce
každá láska sklouzne

..... a zemře

protože nic z toho,
co se mě dotýká
a co by mě chtělo

....dlouho nevydrží
Autor Tecka 2, 03.05.2010
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí