Láska

Láska

Anotace: .

Přál bych si mít Tě vedle sebe,
A Tvůj tichý dech co tolik zebe.
Do očí bych se Ti koukal,
a něžná slůvka přitom broukal.

Prstem pohladil bych Tvoje rty,
bude se mi o nich zdát za tmy.

Dlaň položil bych Ti na srdce
a ty se usmíváš přesladce.
Jsem Tebou spoutaný v okovech,
a vyprávím o těch hezkých slovech.

Slova z úst Mi plynnou,
a Já vím že chci Tebe a žádnou jinou.
Mám tě moc rád,
a dodávám,že ne jen jako kamaráda.

Mám chuť…
Tě obejmout,
a s Tebou ke hvězdám chci dolétnout.
Letět jako lehké peří,
a minout tisíce moří.

Podívej už se venku šeří,
a my stále
ležíme pod tou třešní.
Pojď,půjdeme spolu v objetí,
líbat se v tom našem zajetí.
Autor Smithin, 03.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemná májová básnička :-)

03.05.2010 23:20:00 | Vanilková Ninja

Ahojky-pěkný úvod-Culík Tě vítá v modré říši:-)

03.05.2010 19:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí