obsazeno

obsazeno

Anotace: V teto basni jde o to kdy chlapec vola divce a ona mu to nebere.. Jsou to okamziky kdy je nestastny.

Právě volat Ti zkouším,
máš však obsazeno,
místo tvého líbezného hlasu slyším,
už jen obsazeno.
Co myslet si o tom mám?
asi už jen scháníš autogram.

Tvůj něžný hlas slyše-ti chci,
proto volám Ti.
Avšak kde tobě konce je?
Já teď pláču tu pro tebe.

Myslím na naše zážitky,
i na naše hádky.
Ať už řekli jsme si cokoliv,
naše láska nerozplyne se pro nic.

Vděčný jsem Ti,
hlavně že tu pro mě jsi,
spolehnout se můžu,
tak proč teď tu pro Tě pláču?

Bude to tou velkou zamilovaností,
proto už nechci jinačí.
Jsi moje veliká láska,
kterou tak moc miluji,
víš lásko nikdy se Tě vzdát nechci !!
Autor gyross, 03.05.2010
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__, ta.cupka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí