Proklínám

Proklínám

Anotace: Asi víte, pro koho je...

Proklínám Tě,
Ty, jenž´s chtíčem mi vzal to pro mě tak drahé.
Proklínám Tě,
tak ať Tě trízní myšlenky Tvé chudé a nahé.
Tak proklínám Tě,
Tebe, jemuž bych pod nohy sklo vkládala,
Tobě já na hrob bych celý život střádala.
Já plivla bych Ti do tváře,
na hranici položila všechny Tvoje scénáře.
Tak proklínám Tebe i kytaru Tvou
a Tvé písně a všem lidem srdce rvou.
Vždyť psals to sám,
vždyť napsals...proklínám...
Autor Lenny, 21.12.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí