Amorův lásky šíp

Amorův lásky šíp

Anotace: Báseň stará asi 3 roky, napsaná pro kamarádku

Jeho vnější krása lehce klame,
tak nebuď smutná z lásky.
On jen dívkám srdce chladně láme
a Tobě dělá vrásky.

Na světě je milion dalších kluků,
s mnoha z nich Ti bude líp.
Stačí jen napřáhnout jeden z luků
a vystřelit Amorův lásky šíp.
Autor Ssimca, 03.05.2010
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Niky88, ziriant, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Váhala jsem trošku, ale druhá sloka to rozhodla, za ňu určitě ST!

08.05.2010 21:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí