Vlnobití

Vlnobití

Anotace: Tuhle básen jsem napsala loni v létě,když jsi mně zas jednou rentgenoval

Sbírka: Srdeční záležitosti

Stejnou cestou oba chodíme,
není náhoda,že se zas vidíme.
ve střepech letních paprsků,
jsme si jen chvíli nablízku.

Od svého vozu se na mě podíváš,
otazník v očích neskrýváš...
Miluji tyhle silné chvíle,
kéž by neměly žádné cíle.

Chci tě vidět ještě déle,
když tak koukáš na mně směle.
Je to jako vlnobití,
síla kterou z tebe cítím...

Za volantem ještě chvíli,
z tvých pohledů jiskry střílí.
Jen potichu na tebe volám,
že tomu chvění neodolám...
Autor Vanilková Ninja, 03.05.2010
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: synanceia, Barci, Kokonut, Hazentla, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smyslně silně něžná

21.10.2010 22:04:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí