Smutná je noc...

Smutná je noc...

Anotace: znáte ten úžasný román od Fitzgeralda?

Smutná je noc, pane Fitzgeralde
slzy jí pokřtily, tak už to bývá

pryč je ta chvíle, kdy slavík v kleci zpívá
o milencích a horoucí lásce

Ten pták je naivní
že, mistře pera, Oscare Wilde

jen málokdo pravou lásku najde
a trn v srdci to nespraví

A když tak marně proplouvám
tou tmavou smutnou nocí

Přemýšlím kdo vládne úžasnou mocí
aby byla zase nádherně něžná

Jsi to Ty....
Autor seeeta, 03.05.2010
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Mraveneček, CULIKATÁ, ta.cupka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí