Sám

Sám

Anotace: moc toho nemám

SÁM

Jedna postel, jedna židle
jeden talíř, noci bídné
fůra času, troška hudby
to vše jsem já, já sám

Pár přátel, možná dobrých
pár ztracených lásek
tolik nocí, pokaždé samých
a dohraný pásek
to vše jsem já, já sám

Jeden lístek do kina
a jedny boty v síni
jen není na co vzpomínat
proč nejsem někdo jiný
proč jsem to já, já sám

Na očích velké přání
v srdci místa dost
na ústech pousmání
v duši mrzutost
to vše jsem já, já sám

To přání, to je dívka
která mi změní svět
až přijde, až ji získám
až budu mít ji smět
Autor slamtron, 21.12.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dělej s tím něco..

22.12.2005 10:31:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí