Ja sa Ti..

Ja sa Ti..

Anotace: .. vzdám

Ja sa Ti vzdám, iba ak si ma chytíš
odlietam k Slnku
ak už príťažlivosť Zeme necítiš
v diaľke len zrnku

podobná, ľahučká buď ako pierko
v závoji bielom
s hviezdami vo vlasoch, do samých šperkov
odetým telom

vznášať sa, bozkávať na rubín pier Ťa chcem
celú noc nežne
to, čo tu píšem, je u Teba bez šance
asi aj smiešne

ja sa Ti vzdám iba vo vzduchoprázdne
som si tým istý
že my len tu, sami sebou sme vlastne
chyť sa.. uisti
Autor Petbab, 04.05.2010
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, sophia92, Sima, ilona, Psavec, Květka Š., Lota, Vanilková Ninja, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutněle krásná...*:)

21.10.2010 12:00:00 | PIPSQUEAK

..víš,že jsi neodolatelný?!!..(Boha jeho!)..ST*

06.05.2010 11:45:00 | Elza511

rada s tebou lietam...

04.05.2010 08:23:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí