Prvotiny (2.)

Prvotiny (2.)

Anotace: Další várka "veršů" z před osmi let :-)

Sbírka: Třesky plesky

Já mám krásný sen
co splní se mi jen
když tvé srdce bude mým
a mé na oplátku tvým

Chci se dostat do tvých myšlenek
nechci je znát jenom navenek
znám jen ten obal, tvoje tělo
to mi nedá, co by srdce chtělo

Ač naší lásce nic nevyjde vstříc
víc a víc miluju tvůj rub i líc
chci udělat neco co nás sblíží
to je co mě pořád v hlavě tíží
Autor Matty09, 04.05.2010
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: aniger, Patrik Mališ, Sidonie89, Vanilková Ninja, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda...teda...básníš moc hezky!!!ST za pěkné dílko od srdíčka!

08.05.2010 02:12:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí