Zmatená....

Zmatená....

Anotace: Pocity,které ve mě vyvolal jeden kluk...

Zmatené srdce a zmatená láska
Zmatený cit snad tisíckrát přehraná páska.

Zmatený chtíč a zametená naděje
Při vzpomínce srdce se zachvěje

Zametený rozum a zmatený svět.
Proč chci být s Tebou a proč hned teď?

Zmatená báseň snad tisíckrát přečtená
Zmetená budoucnost vůbec není sečtena.

Zmetené myšlenky zmatené písmo
V mobilu uložené tvoje telefoní číslo.

Zmatené vzpomínky a zmatená touha
Co to vyvolává?
Zmetená myšlenka pouhá…
Autor Ms.Lonely, 21.12.2005
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Mě se to moc líbí, mám totiž pocit, že se tak poslední dobou cítím pořád!

22.12.2005 17:10:00 | AH

..vypadá to hezky ale "1000x"..mě odradilo....copak nevypadá lépe.."tisíckrát"..?

22.12.2005 10:27:00 | Fallen

Jaký pak div, že se v těch citech tak plácáme!

22.12.2005 07:45:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí