Dokať nás údolí nerozdělí

Dokať nás údolí nerozdělí

Anotace: Daleko od lásky

Sbírka: Noční košilka

Dokať nás údolí nerozdělí

Slituj se nademnou
dopřej mi oceán za hrobem
pouť samoty skýtá mi odpočinek
zeleň okolo mrtvého kamene
Žít chtěl jsem, obdivovat krajinu malebnou
pole, louky, lesy vše ležíc kolem
rodost, štěstí, láska to je všeho účinek
ale jsem tu sám, bez tebe
zeleň okolo mrtvého kamene
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí