Struny smutku

Struny smutku

Anotace: Smrt volnosti

Struny smutku

Kolektiv neoznámen, přinutil nenavštívit
pána v horním srubu, plného sněhu
klektiv donutil opít starce z hor
Smutný oceán se navrátil domů
bolest zasáhla jádro, sluneční skvrny
byly stejně jako tenkrát, i Slunce bylo stejné
kříž se do hlubin drásal
Slunce to pozorovalo jako když oceán
Miluje
Jen sladké, temné struny mě chápou
dělají vše, jak já chci, opakují mne
Ale opakují i pocity podzimního stromu
a ten to cítí
hluboko to cítí
je sám
les se vzdaluje
neuschne
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásný...jen se to strašně blbě čte...možná je to těma čárkama, možná volbou slov..ale stejně tip ;)

05.05.2010 18:25:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí