Lampion

Lampion

Anotace: pro mé světlo na zemi :-))

Nebe plné hvězd,
tak pojď,lásko,dotkneme se jich,
třeba svět tam dole začne Naší láskou kvést.

Pojď, možná vzlétneme až k nim
a na velkém voze schoulíš se na můj klín.

Ve stínu Tvých řas,
na nebi plném hvězd,
přestanem vnímat zemský čas.

Chvíli ještě zůstanem tu,
vždyť nemusíme si na nic hrát,
tenhle okamžik Nám přece nemůže ani slunce brát.

Ještě dotkneme se hvězd,
než zapadnou s Námi do tmy,
před tím ještě poskládáme si svůj svět,
kde budou vonět mandragory.

A s podvečerem začnou ptáci zpívat,
my půjdem, lásko spát,
do očí si budem vkládat sny
a ruce Naše necháme si spolu hrát.

Tak zase večer až zazvoní zvon,
pod nebem plným hvězd,
my svítit budem na zem,
jako jeden lampion.
Autor Lenny, 04.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Mbonita, Maranatha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s podvečerem tady u nás začnou ptáci zpívat:-)tohle už znám trošku odjinud

04.05.2010 23:10:00 | Vanilková Ninja

to je krása..

04.05.2010 21:27:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí