Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Vzpomínám

Vzpomínky
Z okna zbyl jen oprýskaný rám.
Co ty? Co chceš k tomu říci.
Chtěl bych,aby mne převezl,
ten krásný starý prám,
a na něm převozník,
vypadaje spící.

Z krásy ,
z té zbyla jenom vzpomínka,
ať světla duše vzkvétá.
mně již dávno,
říkala má maminka,
že ukážou mi léta.

Jsi má rumová pralinka,
jejíž obsah je mi vzácný
ty jsi krásná, rudá malinka,
leč ostny škrábou na jazyku.

Tisíceré pousmání,
já vyměnil bych též,
když zjistil bych já z povídání,
že mě lásko miluješ.

Pak z tebe,
zbyl jen oprýskaný rám
a uvnitř jsi se stala
nenasytná saň.
Autor Baghyra, 21.12.2005
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela dobré slovní obraty a vyraznější myšlenka.

22.12.2005 08:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí