Láska a logika??

Láska a logika??

Anotace: Snad láska..

Snad má to svou logiku,
dělá se složitou, však prostá je.
Člověk už jen ze zvyku,
chce věřit, tak říká, že miluje.

Přišla jsem na to, chce se mi smát.
Zas se mi má o kom zdát.
MILUJI já MUSELA jsem,
znovu věřit v sen.

Cítím se šťastná, mizí pocit prázdna,
přece jen láska i nešťastná je krásná.

V noci se mnou uléháš, i když jen v hlavě.
Snad proto tak šťastná jsem právě.

Málem rozplynul ses mi můj sne,
chtěla jsem ti to říct za bílého dne.
Co k tobě cítím, že nade mnou máš moc,
ale kdo by mi pak dával pusu a přál dobrou noc.
Autor darkday, 05.05.2010
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Patrik Mališ, Markéta G., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Vanilková Ninja, labuť, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí