Puntíkatá (Otcovská III.)

Puntíkatá (Otcovská III.)

Anotace: Nevěrnice a její puntíky.

Puntík sem, puntík tam,
očima je spočítám,
puntík bílý, prádlo černé,
to je úbor pro nevěrné.

Sázka s časem? Nač ten spěch,
nevěrnice na zádech,
skrýš neschová stud a zradu,
ruka svírá vilnou bradu.

Kolem srdce pevné skruže,
doma žárlivého muže,
ne poprvé ne naposled
jsi na scestí pro pár vět.
Autor LM242, 05.05.2010
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D já byvh ty puntíky tak hříšně neviděla
jinak líbí

05.05.2010 21:09:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí