Třešínky

Třešínky

Anotace: Jak nevěsty bílé...

Alejí třešní do košilek průsvitných oděných
loudám se, lelkuji – a jen tak po očku se dívám,
nespatřím-li v odrazech zrcadel kaluží skleněných,
o čem, když nejsi tu se mnou,rád snívám.

To vločky krajek lístků okvětních mě matou,
tak smyslně vstříc pohledům mým vlají,
kolem boků tvých a ňader příslibně se vinou
a dar, co přinášíš mi v dlaních, skrývají a tají.
Autor Ladaro, 05.05.2010
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: jvacl, Zasr. romantik, Psavec, Vanilková Ninja, Květka Š., rezina, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do dlaní bych vnady vzal,
a miloval, a miloval ...
Pod třešněmi.
(není podmínkou) :o)) ST!

07.05.2010 20:17:00 | Zasr. romantik

prima:-)

05.05.2010 21:19:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí