Teskné Dobrou noc

Teskné Dobrou noc

Anotace: jen prosím, nechť z těchto slov nikdy nikdo na celém šitém světě nezesmutní! Chtěla bych rozdávat radost, ale nejdřív se musím vypořádat s tím méně pozitivním.

trochu ti těžknou víčka
a mírně klesá hlas,
když měsíc lije zas
nám do hlav touhy snové.

za okny šeří se dál
a já volám napospas,
zda něhy zbylo v nás
alespoň nějak skrovně?

Tma hluší výkřik
a ticho svědomí,
mě bolí vědomí,
že otázkou tě ruším.

A měsíc stříbří
jen nebe a nás dva,
srdečně rozdává
sílu začít tušit

že nezasmuším
tě, jen
když tě nechám spát.
Autor Patěnka, 05.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Sima, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí