Jsem dveře

Jsem dveře

Anotace: ...

Klíčovou dírkou se dívám
Vidím dalekohledem
Jsem tady v poloze soumraku
Klíčem se dívám místo očí
V místnosti vidím svoji postavu
Jen tři západy a otevírám zvuk
Vycházím jak tma
světlem neviděná
Oslovím ten hlas

Obcházím kolem domu
Zašlapu schody do země
Rozbiju ticho oken
Vyruším pokoj z klidu
Ozdobím lustrem podlahu
Plížím se s hlavou u stropu...

Ve zdech je tanec samoty
odloučení a prázdnoty
Ve snu se stěnou procházím
jak tebou
Čekám že přijdeš
Jsem dveře
Autor bublinka77, 05.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju... i samota se může líbit když se to dá do slov :-)

05.05.2010 22:36:00 | bublinka77

wau, úžasná hra se slovy, moc se mi líbí tohle dílko :)

05.05.2010 22:18:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí