Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: Pravá láska? Existuje vůbec?

Dva páry očí, co na sebe hledí
Že jeden druhého mají, vědí
Oči zavírají, rty se tisknou
Zprávu beze slov tomu druhému vtisknou

Že život je boj každý ví
Stejně tak, že ve dvou se to lépe táhne
Někdo o lásce jenom sní
Někdo spolu s ní všechna trápení zvládne

V dobách zlých nejsme sami
Není nic, co nás může zastavit
Spolu jsme připraveni všem problémům čelem se postavit
Když naděje dochází
Jako palivo "Miluji tě" přichází
Zvedá nás ze dna zas a znovu
Pohladí na duši, odplaví zlobu

Až na věčné časy
S postupem času, když mizí vlasy
Ruku v ruce, v obličeji vrásky
Šedý zákal, pohled z lásky
Vedle sebe na posteli
Když se zastavuje dech
Navždy spolu
Míří na druhý břeh
Autor Serja, 05.05.2010
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, betmen71, Mraveneček, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí