Ráno

Ráno

Anotace: Po dlouhé době dobrá nálada, tak jsem se rozepsala :-)

Celý svět byl plný tmy a zla,
však teď se změna udála,
deprese někam utekla,
je ráno, v mém vlastním světě.

Sebevraždy, skok ze skály,
odkud se jen ty věci vzaly?
Teď už jsou však někde v dáli.
Je ráno, v mém vlastním světě.

Mám teď konečně důvod k životu,
konečně cítím, že mám nějakou hodnotu.
To Ty mě vedeš ke světlu,
jsi ráno, v mém vlastním světě.
Autor Dragoniana, 06.05.2010
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Patrik Mališ, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí