Volba

Volba

Anotace: ***

Bylo tu období
kdy jsem měl stále srdce zlomené
láska nebyla zrovna přítel můj
veškeré city byly stracené

někdo komu neodolám
bylo vše co jsem chtěl
bylo to strhující
když jsem tě zřel

brečel jsem,když jsem tě potkal
a teď zapomenout se snažím
tvoje láska bylo sladké utrpení
avšak po tvém objetí stále bažím

brečel jsem,abych tě dostal
a teď si zoufám
nechal jsem tě odejít
avšak v tvou lásku stále doufám

už není tu prostor,kde bych mohl dýchat
vše se na světě mění
je tenká hranice
mezi požitkem a utrpení
Autor Final, 06.05.2010
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí