Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: s tebou nebo bez tebe, to je ta otázka

Bez hlasu tě volám
a čekám bez času
Bezmocně se směju trapasu
Bezvládně se držím
jen na vlasu
jen na vlásku
a čekám na lásku
Bez vody se topím
bez příčiny trpím
bez hranic žiju
jak bez smrti
Bez křídel lítám
bez sklenice piju
bez slunce svítám
bez mraků se mračím
bez nohou kráčím
životem
Jsem celá bez sebe
a bez tebe nejsem
Beze slov mluvím
bez času letím prostorem
horem a dolem
Bez jedu
přijedu otrávená
Bez medu tě svedu
k extázi přivedu
a namažu kolem pusy
ať si to někdo zkusí
bez lhaní si všechno říct do očí
Bez ptaní odpovědět
a než se vše otočí
všechno vědět

Až se Země pootočí
a vypadnu jí z očí
Až mě pod zem strčí
už nebudu
bez tebe
Autor bublinka77, 06.05.2010
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: tany, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, klouzavý, pravdivý...

06.05.2010 20:22:00 | tany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí