Hledání

Hledání

Anotace: titulek se možná nehodí,ale je mi 15 nečekejte umělecké dílo

Básně mi nic neříkají,
na rýmy se snažím přijít.
O čem by ten rým měl být,
o něčem, v čem své srdce můžu skrýt.

Že jsem sama, to je pravda,
kluci přinášejí jen trápení,
na to přijde holka skoro každá,
ale i na to, že jsou výjimky.

Člověk musí umět hledat,
ne každému se poštěstí,
když ona má ho ráda,
věrný jí musí být.
Autor Theresia, 06.05.2010
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí