Love you...

Love you...

Anotace: jen rýmy..

Miluji tě víc než sebe,
snesla bych ti modré z nebe.
Mám, ale stále pocit,
že ty krásné chvíle budou končit.

Zbydou jenom vpomínky,
které se časem rozutečou jako by nikdy nebyly.
Ne, to se nesmí stát,
stále na tebe budu vzpomínat.

Na ty chvíle společné,
pro mne tak jedinečné,
chodívali jsme spolu všude,
ale pak jsi mě poslal k vodě.

Bylo to jak rána z děla,
ta bolest nikdy nevyprchá zcela.
Zůstala mi na srdci jizva,
stejně bych to znovu riskla.
Autor Theresia, 06.05.2010
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí