Spát.

Spát.

Anotace: o životě - o lásce - o mě - o tobě - o lidech

Ruce studený padaj mi do klína,
tam kde všechno končí a bohužel začíná.
A oči hluboký, co do dálky hledí.
Lidi nic nevědí, sedí, leží, čumí.

Křičím.

Dveře se otvíraj a pak se zavřou.
Budoucnost nevidí, minulost zapřou.
A dnes zas jednou..
„Probuď se !“

Zařvou.

Ze snu zas zpátky na zem,
Nechci jíst, nechci být
No dobře… jsem blázen.
Snít a přitom bdít.

Křičíš.

Na cestě za štěstím, za klidem,
jež nikdy poznat nemají,
hodiny na zdi nervózně tikají.
Žijou tvým pátečním příslibem.

Tak už nekřič a spi dál.
Autor petromila, 06.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí