pro ni

pro ni

Anotace: .....

Existuje nádherná slečna Adélka se jmenuje ,
vím o ní jen to jak čokoládu a tanec miluje ,
jeden kluk se do ni zakoukal říká si šťáva ,
a ten tajně v srcdi doufá že ho bude mít ráda ,
je tu jen jeden problém a to její brácha ,
říká se mu seky a na něj si musím dát bacha ,
asi ho pozvu na pivo a vše mu vysvětlím ,
snad to pochopí přece tu vílu kvůli němu neztratím ......
Autor stava11, 06.05.2010
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, tak ať vám to vyjde!

06.05.2010 21:09:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí