Kdysi

Kdysi

Anotace: ***

*


trmáceli jsme se stezkou

hlavy zdvižené k oblakům v pozdravu

v srdcích duhovou rozkoš

čelili počasí rozmarům

ve stínu skal

za šumění stromů

hráli jsme si na blížence

nechtěli domů

lákavě voněla

voda ze studánky

do cancáků kamarádům

psali jsme říkanky

hleděli směle

zítřkům do očí

u cest sbírali

spadané klokočí

voněl jsi heřmánkem

chutnal po medu . . .





bez tebe žít

prostě nesvedu


*
Autor Temeraire, 06.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí