Porucha medvídka

Porucha medvídka

Anotace: ...................

Když tě vidím
trpím duševní poruchou
moderního světa
láskou se kterou
ztrácím svůj vlastní rozum
nevidím nic jiného
je to má droga
kterou si do sebe dávám
nitrožilně
ty můj plyšový medvídku s kulometem

převrácený svět

nakonec o ní přicházím
je to jen vymyšlené postava
mého snění

tohoto putování krajinou
prázdnou měsíční
nebem plným deště
zemí prázdnou

jediné co mám sebou
je nákupní vozík
se zrcátky do minulosti
kde se ale nevidím
jen sám sebe jako vraha
který se zabije…

bez plyšového medvídka
Autor Vlk v rouše, 06.05.2010
Přečteno 440x
Tipy 23
Poslední tipující: Patrik Mališ, Žqáry, FadedLightBluePink, enigman, E.deN, hašlerka, padající do neznáma, Laivindia, labuť, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,pěkně se mi četlo...díkas za zážitek!

13.05.2010 00:12:00 | Patrik Mališ

http://www.youtube.com/watch?v=HvLtUkIuels

06.05.2010 22:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí