Vyznání

Vyznání

Anotace: *** některé věci jsou tak dlouho jen na papíře, až prostě musí ven ***

*


kolem nás broukání kytar a šum hlasů

tvůj kouzelný úsměv, prozařující oči barvy mechu

uchechtnutí a pokrčení rameny

tvé štíhlé prsty hrající si s mými

tvé široké dlaně hladící mi vlasy

celý ty

jsi v mých myšlenkách, v mých vzpomínkách, v mých snech

jsi nedosažitelný, svázaný, nikdy nebudeš můj

přesto tě budu mít už na věky pod kůží

jsi čundrácký kluk a tací provází životem,

když už ne doopravdy tak aspoň v srdci

jsi má jediná opravdová láska,

čistá, nevinná, bezmocná

jsi všechno, o čem jsem snila

a zároveň nic

protože nejsi můj a já nejsem tvá

a nikdy nebudeme svoji


*
Autor Temeraire, 06.05.2010
Přečteno 497x
Tipy 6
Poslední tipující: Kajaro, Niky88, ilona, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A udělal si dobře, za své city se není třeba stydět, hezké.

08.05.2010 11:22:00 | carodejka

.
nebudete ?
možná

ale jste
teď a navždy
to se pozná
.

06.05.2010 23:51:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí