Kluk

Kluk

Anotace: O dívce, kterou miluji. Tedy už vlastně ne...

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

To je zmatek to je lidí, všichni chtěj jen jedno,
nic co by mi bylo cizí, občas trefím na známého…
Když se všichni rozejdou, tak mám chvíli klid,
však opodál, tam stojí kluk, kouká na mě čím dál víc.
On se náhle sebere a jde přímo za mnou.
Asi se rád na mě kouká i takoví se najdou.
Beze slova, bez pozdravu, dá mi něco na stůl,
pak otočí se, odchází… Á, jeden z dalších dárků.
A už zase, davy lidí, zase je tu práce,
zas jsem ta, co dává štěstí, zas jsem ta, co rozdává se.
Zase lidé odejdou, zas mám chvíli volno,
však opodál stojí další kluk, zírá k zemi kolmo.
Pak se na mě podívá a jde přímo za mnou,
nejspíš se jen trochu styděl i takoví se najdou.
Beze slova, bez pozdravu, dá mi něco na stůl,
pak otočí se, odchází… Á, jeden z dalších dárků.
Do třetice davy lidí, zas po mě lidé touží,
splňuji všem, co po mě chtějí, třetí kluk kolem nás krouží.
Poté všichni odejdou, zas mám na pár minut pauzu,
však opodál stojí ten divnej kluk
a kouká, jako bych spadla z Marsu.
On se náhle sebere a jde přímo za mnou,
myslím, že se zamiloval i takoví se najdou.
Beze slova, bez pozdravu, dá mi něco na stůl,
pak otočí se, odchází… Á, jeden z dalších dárků.

Tak děvče sedí u stolu, dává lidem štěstí dávku,
však netuší a je jí jedno, že někdo chce kamarádku.
Kdyby lidí nebylo a kdyby jí nebyli fuk,
věděla by, že ti 3 jsou jeden a ten samý kluk.
Autor Virteal, 07.05.2010
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí