Odcházím

Odcházím

Anotace: ... jen na pár dnů...

Beru si sebou Tvoje sny,
nabírám do pórů Tvou vůni,
kradu Ti Tvoje myšlenky,
ukryju si je v novolůní.

Odcházím jenom na pár dnů,
zamykám klíčem Tvoje vrátka,
oddělit touhu nezvládnu,
pusa je moje první splátka.

Odnáším v duši strádání,
na moje tělo prstem ťukni,
obtisknu Tvé rty do dlaní,
jedem mě lásko ještě uštkni.
Autor nejsembásník, 07.05.2010
Přečteno 358x
Tipy 32
Poslední tipující: Andee, strašidýlko-střapatý, enigman, Houda, Psavec, hašlerka, divoska_jaja, vodnař, labuť, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné!!

07.05.2010 11:47:00 | Dota Slunská

A zase se vrátíš...
ale těch pár dnů
bude nekonečně dlouhých.

07.05.2010 10:19:00 | Květka Š.

Nejsi básník jo...,jsi jak vyšitý tady.-)ST

07.05.2010 10:00:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí