noc

noc

Anotace: ...

Noc padá zlehka na mou tvář
únava klesá na má víčka
a já jí propadám
zase tížíš mě svou lehkostí
svým úsměvem za kterým
ztrácíš se mi tak lehce
a mé křehké spaní upadá
do nekonečných propastí tebe
už nevím kterým směrem utíkat
na konci každé cesty
zůstáváš stát
a já nemohu tě nevnímat
hledám tě a nechci
ale přesto toužím
tě zas a znovu potkávat


...
Autor Andee, 07.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...

07.05.2010 10:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí