Len Pre teba...

Len Pre teba...

Podaj mi ruku,
chcem ťa zaviest tam..
Kde pre každu chvíľu
mesiac výjde k nám...

Poď so mnou po ceste života,
ty si tá jediná o ktorej snívam...
Buď so mnou i keď cesta je trnitá,
ty si to jediné čo v srdci mám...

Poslednú slzu čo na duši som mal,
spálila myšlienka,ktorú osud mi dal...
Jedna tvár zlomená s druhou je pár.
Kľuč si mi vložila,do srdca jak dar...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 07.05.2010
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: lennerka, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, labuť, ziriant, Maranatha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne vyznanie

14.05.2010 14:13:00 | lennerka

Krásné vyznání

07.05.2010 19:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí