Nová kapitola

Nová kapitola

Anotace: Nová kapitola života

Nalistuji novou kapitolu,
tu, kde přistoupíš k mému stolu
a začneš své milé dvoření,
ty mé malé roztomilé stvoření.

Nalistuji novou kapitolu,
tu, ve které jsme my dva spolu,
tu, v níž jsme milenci
a ty mne stále políbit máš tendenci.

Nalistuji novou kapitolu,
tu, ve které je více radosti než-li bolu,
tu, kde tvoříme pár,
snad tento román nebude jen další škvár ...
Autor Ssimca, 07.05.2010
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: somnium, Psavec, aniger, ziriant, CULIKATÁ, FinePartita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ať nalistuješ potom i správné pokračování.

08.05.2010 16:45:00 | Psavec

roztomilé ;)

08.05.2010 08:14:00 | ziriant

Tak ať se Ti ta kapitola vydaří:-)

08.05.2010 07:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí