úpis

úpis

Anotace: pekelný taneček...

Duši ďáblu upsala jsem
Pro lásku, nic víc....
Tak si pro mě jednou přišel...
ten fešný princ z Pekelnic.

K tanci vyzval rychle svižně.
Hráli valčík nebo waltz?
V kruhu zběsilém se divně točím...
On se chechtá opodál.

Volám na něj hej ty Černej,
chtěla jsem přece jen cit.
No ba právě, dí ten ďábel
na něj drahá jsem tě chyt..

Zvířenej prach všude kolem,
na duši krvavej šrám,
střepy ze srdce tu lítaj,
starý život rozmetán..

Zdá se ti být tohle málo?
Tančila sis, já tě ved...
neslyšelas, nevidělas..
lidská láska...žádnej med

A najednou divný ticho,
nademnou se sklání ďas.
Moje milá, je mi líto...
právě přichází tvůj čas...
Autor Majdalénka, 08.05.2010
Přečteno 384x
Tipy 13
Poslední tipující: Lorraine, Jiří I.Zahradník, Mraveneček, 4LJFilip, Patrik Mališ, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu povedeny...hlavne se mi libi konec:-)*

08.05.2010 21:25:00 | 4LJFilip

jupí..díky M.

08.05.2010 17:19:00 | Majdalénka

Skvělé :) Dokonalé :) :D

08.05.2010 16:55:00 | Jeronym.

Je to krásné :o)))Wau!ST a ne jedno!

08.05.2010 16:27:00 | Patrik Mališ

Mně se to moc líbí...ST.

08.05.2010 14:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí