utajená

utajená

Anotace: ...

jednou pocítíš , že tě má někdo rád,
budeš se culit a budeš se smát.
časem to pochopíš co tím chci říct,
neznamená to že chci po tobě víc.

tento vztah mě vyhovuje,
i když vím ,že mě ten druhý nemiluje.
vše je jen o porozumění a kráse,
nezáleží na mě, tobě , ale čase.

Čas je ten hráč co si s námi pohrává,
může přijít jiná krásná, milovaná.
Pak mlčky budu stát v pozadí,
mé pohledy nic neprozradí.

nikdo neví co se odehrává,
ale v živote se to tak stává.

vzpomínky nám zůstanou,
i když časem vyplynou.
tiše jako voda,
a další příběh běží znova.

to je život krutý něžný,
kolem dokola není věčný.
za co tedy býti vděčný?

za to že můžem žít,
jak chceme,
jeden s druhým být
za to děkujeme.

svobodná volba,
to právo výběru,
svobodně myslet,
mysleti na změnu.
Autor Marry01, 08.05.2010
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: gembo, Lucie Luu K, ta.cupka, Patrik Mališ, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ajj..tady mi někdo promluvil z duše!ST*

09.05.2010 13:12:00 | Lucie Luu K

ST,velice výstižné Temeraf

08.05.2010 20:41:00 | ta.cupka

Pěkně povedená básnička:-))

08.05.2010 13:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí